ABXZone Computer  Forums

ABXZone Computer Forums (http://www.abxzone.com/forums/index.php)
-   Vista Bugs and Problems (http://www.abxzone.com/forums/forumdisplay.php?f=213)
-   -   rnpip3 (http://www.abxzone.com/forums/showthread.php?t=118846)

brunkel 03-08-2008 11:37 PM

rnpip3
 
Has anyone encountered this message when signing on to vista:
'rnpipe svr(00000001 provmgr server) not found'. It slows down my vista signin a long time!
Email: <mailto: brunkel@acm.org>

airman 03-09-2008 10:39 PM

Have you installed anything like this I know your reds a little different but this may lead you in the right direction. rnpipe: svr(00000000fusserver) not found

Revision: A
Updated: 10/20/2006 9:31:39 AM

This error appears when you install Protector Suite QL and ignore the request for reboot. If you are just installing the software, rebooting the computer will fix this.

Applies to: Protector Suite QL 5.2-5.4
Keywords: rnpipe: svr(00000000fusserver) not found error Enroll or Edit Fingerprints selection on the home screen, the following error message appears: rnpipe: svr(00000000fusserver) not found

brunkel 03-10-2008 04:47 PM

Protector Suite QL 5.2-5.4
 
Don't remember if I sent this before, so here goes! I never intentionally installed
Protector Suite QL 5.2-5.4. I searched on my PC, and couldn't find a reference to it. How do I get rid of it?

crabby 03-11-2008 08:46 AM

It sounds like an erroneous registry entry that is searching for a non existent server. Have you tried using regedit to search for 'provmgr'? You could then just delete the offending entry. You could also get some software to do it like Registry Booster. Or you could simply restore your system to before it happened?

crabby


All times are GMT -5. The time now is 11:26 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.