ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2008, 10:37 PM   #1
brunkel
Junior Member
 
brunkel's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Monterey, CA
Posts: 6
rnpip3

Has anyone encountered this message when signing on to vista:
'rnpipe svr(00000001 provmgr server) not found'. It slows down my vista signin a long time!
Email: <mailto: brunkel@acm.org>
(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 03-09-2008, 09:39 PM   #2
airman
ABXpert
 
airman's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Just Visiting This Planet
Posts: 410
Have you installed anything like this I know your reds a little different but this may lead you in the right direction. rnpipe: svr(00000000fusserver) not found

Revision: A
Updated: 10/20/2006 9:31:39 AM

This error appears when you install Protector Suite QL and ignore the request for reboot. If you are just installing the software, rebooting the computer will fix this.

Applies to: Protector Suite QL 5.2-5.4
Keywords: rnpipe: svr(00000000fusserver) not found error Enroll or Edit Fingerprints selection on the home screen, the following error message appears: rnpipe: svr(00000000fusserver) not found
__________________
Windows 7 Ultimate 64Bit On:Asus P5Q Pro Turbo Mobo- Media Center
Intel C2D E8400 3.00/Xigmatek HDT S1283 /4Gig Ram/ATI HD5670 512 PCI Express/DVR2250 /550Watt Ps/ Antec P-180B Case
Work in Progress with a little upgrade
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Laptop HP Pavilion dv9720US 17.3 Wide Screen Windows 7 Enterprise 32bit Family Mobile
Windows 7 Ultimate 64 on Asus P5Q Pro Turbo/Intel C2D6750 2.66/Zalman Cooler/4gig memory/Sapphire HD6770 Vapor-X/DVR2250/Antec PS 550 watt/HT Omega Sound card/Antec P-182 Gun Metal Case/ My System
Windows 7 Ultimate 32/ Asus P5P800SE MB/ P-D 945 3.4gig/3gig memory/HD1600 ATI/Antec 550 PS/Antec Case SLK3000B Wifes System Plus numerious hard drives and burners etc in all systems
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 03:47 PM   #3
brunkel
Junior Member
 
brunkel's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Monterey, CA
Posts: 6
Protector Suite QL 5.2-5.4

Don't remember if I sent this before, so here goes! I never intentionally installed
Protector Suite QL 5.2-5.4. I searched on my PC, and couldn't find a reference to it. How do I get rid of it?
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-11-2008, 07:46 AM   #4
crabby
Super Moderator
 
crabby's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Salisbury, UK
Posts: 2,353
It sounds like an erroneous registry entry that is searching for a non existent server. Have you tried using regedit to search for 'provmgr'? You could then just delete the offending entry. You could also get some software to do it like Registry Booster. Or you could simply restore your system to before it happened?

crabby
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community