ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2008, 02:05 AM   #1
Alegria
Making it work is my job!
 
Alegria's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ober-Ramstadt
Posts: 156
VMWare 6.5 Workstation is out

VMWare Workstation 6.5 is out and it brings quite some interesting new features such as DirectX9c 3D acceleration and as Mac users already know from VMWare Fusion an seamless application mode where one can use an application run within a guest OS but appearing like being run from the host's desktop.

Vista AERO is still not supported by the VMWare SVGA driver though.

Memory configurations can have up to 8GB like in 6.0.x before but there is a new LSI SAS controller emulation implemented. Converting VMs back and forth for different VMWare versions is still a breeze.

Have a look yourself...
__________________
Scotty, gimme that power!
(James Tiberius Kirk)
(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 10-17-2008, 05:50 PM   #2
yamawho
Linux user
 
yamawho's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Montreal
Posts: 4,173
Re: VMWare 6.5 Workstation is out

Well, I took the plunge and started working with VMWare 6.5 Workstation.

I installed it on a system running Vista 64 bit and made a VM using Ubuntu 8.04.1. During the installation I put grub on the the same VM instead of HD0 and it works

Not that I'm complaining but whenever I install grub on a physical system, grub doesn't work until you modify the text files.

I look forward to learning more about VMware, any pitfalls I should watch out for ?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 01:30 PM   #3
t3cH_gUrU
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Florida
Posts: 47
Re: VMWare 6.5 Workstation is out

I've tried running Ubuntu on Virtual PC 2007 and it would never work. You guys think I should switch to VMWare. Also, is it free?
__________________
1.83 GHz INTEL CORE 2| 2GIG RAM| 160 GIG HD |Geforce Go 7400| WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT|
(Offline)   Reply With Quote
Old 01-06-2009, 09:21 AM   #4
t3cH_gUrU
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Location: Florida
Posts: 47
Re: VMWare 6.5 Workstation is out

Never mind. I am using VMware 6.5 now and ubuntu is working now.
__________________
1.83 GHz INTEL CORE 2| 2GIG RAM| 160 GIG HD |Geforce Go 7400| WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT|
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community