ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-26-2014, 02:43 AM   #76
traveler
Where to next?
 
traveler's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: South Florida
Posts: 19,787
Quote:
Originally Posted by zapionics<alt> View Post
Black screen patch now delayed until "early next week" ...

The performance benchies put out by Techspot on the link above are interesting.
I'm looking at the CPU charts and I notice that the i3-3220 is 7 fps behind the i5-3570K. I have an assumption that my C2D E8500 (overclocked to 3.8GHz) is comparable to the i3. 7 fps is actually fairly attractive.

I was pretty surprised to see the GTX 780 Ti to be 13 frames behind the 980. I also assume my 780 Direct CU II to be comparable to the Ti.

So if I upgrade to X99 and a 980 does that mean I'm going to gain 20fps in this game? I assume that could be a difference of between mid 50's fps and a mid 70's fps.

I need to actually try the game first to know if I need to upgrade my rig. Far Cry 3 is smooth as butter at Ultra settings so it may not be required at all.


Is FarCry 4 working for you now?


(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 11-26-2014, 10:16 AM   #77
JimTram
Seabees, USN (Retired)
 
JimTram's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: SoCal
Posts: 11,162
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Works for me.
__________________
ASUS Z97-WS Intel i7-4790K air cooled by Noctua NH-U12S/NF-F12
Corsair Dominator Platinum CMD16GX3M2A1866C9
STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Dell™ U2413
Samsung 850 Pro 1TB, WD Gold 1TB, ASUS DRW-24B1ST
Corsair 550D Case including 3x120 Corsair SP120 Fans,
Seasonic Prime Platinum 650 PSU
CyberPower CP1350PFCLCD
Ducky One White LED KB Cherry Blue, Logitech MX518
Sennheiser HD280 Pro
Win10 Pro 1703
iPhone 7+ 32GB, iPad 32GB WiFi, iPad 16GB WiFi
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 10:43 AM   #78
fvbounty
Registered User
 
fvbounty's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alameda Ca
Posts: 20,426
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by JimTram View Post
Works for me.
Me too, never did have a problem...morning Jim....I'm stuck trying to get supplys to the Golden Path...wish there was a manual save....
__________________
Asus ROG RAMPAGE VI APEX, Intel I7 7820K Cooled by Noctua NH D15S, 32 Gigs Corsair Dominator Platinum CMD32GX4M4A2666C15, Asus GTX 980 TI Strix, Samsung 950 Pro 512 Gig NVMe SSD W10 PRO, Samsung 840 EVO 500 gig data, 1 TB WD Black data, Corsair 540 case with Corsair HXi750 PS, Dell UltraSharp U3415W 34" monitor, Ducky Shine 5 RGB Keyboard, Mionix Naos 7000 mouse, AudioEngine A5+ Speakers driven by Asus Xonar U7 MKII USB sound card, AKG 7XX Red Limited Edition Headphones ....and some other stuff!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Online)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 11:28 AM   #79
JimTram
Seabees, USN (Retired)
 
JimTram's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: SoCal
Posts: 11,162
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Just finished that. It was at night so I got lost - did it three times! Now I leave the safe houses at the crack of dawn.

Quote:
Originally Posted by fvbounty View Post
Me too, never did have a problem...morning Jim....I'm stuck trying to get supplys to the Golden Path...wish there was a manual save....
__________________
ASUS Z97-WS Intel i7-4790K air cooled by Noctua NH-U12S/NF-F12
Corsair Dominator Platinum CMD16GX3M2A1866C9
STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Dell™ U2413
Samsung 850 Pro 1TB, WD Gold 1TB, ASUS DRW-24B1ST
Corsair 550D Case including 3x120 Corsair SP120 Fans,
Seasonic Prime Platinum 650 PSU
CyberPower CP1350PFCLCD
Ducky One White LED KB Cherry Blue, Logitech MX518
Sennheiser HD280 Pro
Win10 Pro 1703
iPhone 7+ 32GB, iPad 32GB WiFi, iPad 16GB WiFi
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 11:38 AM   #80
fvbounty
Registered User
 
fvbounty's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alameda Ca
Posts: 20,426
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by JimTram View Post
Just finished that. It was at night so I got lost - did it three times! Now I leave the safe houses at the crack of dawn.
Did you use the air boat?
__________________
Asus ROG RAMPAGE VI APEX, Intel I7 7820K Cooled by Noctua NH D15S, 32 Gigs Corsair Dominator Platinum CMD32GX4M4A2666C15, Asus GTX 980 TI Strix, Samsung 950 Pro 512 Gig NVMe SSD W10 PRO, Samsung 840 EVO 500 gig data, 1 TB WD Black data, Corsair 540 case with Corsair HXi750 PS, Dell UltraSharp U3415W 34" monitor, Ducky Shine 5 RGB Keyboard, Mionix Naos 7000 mouse, AudioEngine A5+ Speakers driven by Asus Xonar U7 MKII USB sound card, AKG 7XX Red Limited Edition Headphones ....and some other stuff!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Online)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 01:51 PM   #81
JimTram
Seabees, USN (Retired)
 
JimTram's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: SoCal
Posts: 11,162
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Where's that?
__________________
ASUS Z97-WS Intel i7-4790K air cooled by Noctua NH-U12S/NF-F12
Corsair Dominator Platinum CMD16GX3M2A1866C9
STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5, Dell™ U2413
Samsung 850 Pro 1TB, WD Gold 1TB, ASUS DRW-24B1ST
Corsair 550D Case including 3x120 Corsair SP120 Fans,
Seasonic Prime Platinum 650 PSU
CyberPower CP1350PFCLCD
Ducky One White LED KB Cherry Blue, Logitech MX518
Sennheiser HD280 Pro
Win10 Pro 1703
iPhone 7+ 32GB, iPad 32GB WiFi, iPad 16GB WiFi
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 01:52 PM   #82
fvbounty
Registered User
 
fvbounty's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alameda Ca
Posts: 20,426
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by JimTram View Post
Where's that?
We must be on a different mission...lol
__________________
Asus ROG RAMPAGE VI APEX, Intel I7 7820K Cooled by Noctua NH D15S, 32 Gigs Corsair Dominator Platinum CMD32GX4M4A2666C15, Asus GTX 980 TI Strix, Samsung 950 Pro 512 Gig NVMe SSD W10 PRO, Samsung 840 EVO 500 gig data, 1 TB WD Black data, Corsair 540 case with Corsair HXi750 PS, Dell UltraSharp U3415W 34" monitor, Ducky Shine 5 RGB Keyboard, Mionix Naos 7000 mouse, AudioEngine A5+ Speakers driven by Asus Xonar U7 MKII USB sound card, AKG 7XX Red Limited Edition Headphones ....and some other stuff!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Online)   Reply With Quote
Old 11-26-2014, 05:01 PM   #83
fvbounty
Registered User
 
fvbounty's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alameda Ca
Posts: 20,426
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

My mission is a timed mission and I can't find the golden path to drop off the supply's in time....this isn't fun its like work!
__________________
Asus ROG RAMPAGE VI APEX, Intel I7 7820K Cooled by Noctua NH D15S, 32 Gigs Corsair Dominator Platinum CMD32GX4M4A2666C15, Asus GTX 980 TI Strix, Samsung 950 Pro 512 Gig NVMe SSD W10 PRO, Samsung 840 EVO 500 gig data, 1 TB WD Black data, Corsair 540 case with Corsair HXi750 PS, Dell UltraSharp U3415W 34" monitor, Ducky Shine 5 RGB Keyboard, Mionix Naos 7000 mouse, AudioEngine A5+ Speakers driven by Asus Xonar U7 MKII USB sound card, AKG 7XX Red Limited Edition Headphones ....and some other stuff!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Online)   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 03:18 PM   #84
traveler
Where to next?
 
traveler's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: South Florida
Posts: 19,787
Quote:
Originally Posted by fvbounty View Post
Me too, never did have a problem...morning Jim....I'm stuck trying to get supplys to the Golden Path...wish there was a manual save....
Yeah.

Is there a manual save hack like there was in FarCry 1?


(Offline)   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 06:39 PM   #85
zapionics<alt>
&lt;unknown level&gt;
 
zapionics<alt>'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: AUSTRALIA
Posts: 6,106
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by traveler View Post
Is FarCry 4 working for you now?
Nope

I'm going to try an uninstall and re-install now.

[edit]
Hopeless. Would someone please do me a favour and post the version of your FarCry4.exe file. Mine shows 0.1.0.1 in the properties tab for the file.
__________________
***
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Please note: any advertising within this post has been placed there by the site owner and NOT by me!
Why not avoid the ads by joining the 'Zone today? The site is mostly ad free for members!
***



"You Cannot Hide..."

Last edited by zapionics<alt>; 11-27-2014 at 07:48 PM..
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 08:34 PM   #86
Sandog
Moderator
 
Sandog's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Alabama
Posts: 18,117
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

I don't have farcry4.exe on my computer, Uplay has this game running from the cloud I believe.

Capture.jpg
__________________
Windows 10 Pro / Corsair 760T Arctic White / ASUS ROG RAMPAGE VI APEX / Intel i7-7820X / ASUS ROG-STRIX-GTX1080-O8G-11GBPS / Corsair Dominator Platinum ROG Edition 32GB DDR4 DRAM 3200MHz C16 / SeaSonic Prime 750W Titanium / ASUS ROG SWIFT PG348Q / Intel Optane SSD 900P 480GB / Samsung 850 Pro 1TB / Ducky YoTS / ASUS ROG GLADIUS II / ASUS Essence STX / Audioengine HDP6, N22, S8 / AKG K712 PRO


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 09:31 PM   #87
zapionics<alt>
&lt;unknown level&gt;
 
zapionics<alt>'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: AUSTRALIA
Posts: 6,106
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by Sandog View Post
I don't have farcry4.exe on my computer, Uplay has this game running from the cloud I believe.

Attachment 28961
I'm using STEAM and the exe is in the bin folder.

Well at this point I have to assume that the game will not run with a C2D.
Very frustrating as Far Cry 3 runs perfectly fine on this rig at ultra settings.

If this is the case then its upgrade time.
__________________
***
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Please note: any advertising within this post has been placed there by the site owner and NOT by me!
Why not avoid the ads by joining the 'Zone today? The site is mostly ad free for members!
***



"You Cannot Hide..."
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 11:47 PM   #88
Sandog
Moderator
 
Sandog's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Alabama
Posts: 18,117
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Yeah I can find the all my Steam game installations on the PC but Uplay is running things differently. The FarCry4 game launch icon on the desktop is a URL and I looked in all folders plus searched C:\ for farcry4.exe, no luck.

Games have minimum and also recommended hardware specs. Maybe a C2D does not meet the recommended list.
__________________
Windows 10 Pro / Corsair 760T Arctic White / ASUS ROG RAMPAGE VI APEX / Intel i7-7820X / ASUS ROG-STRIX-GTX1080-O8G-11GBPS / Corsair Dominator Platinum ROG Edition 32GB DDR4 DRAM 3200MHz C16 / SeaSonic Prime 750W Titanium / ASUS ROG SWIFT PG348Q / Intel Optane SSD 900P 480GB / Samsung 850 Pro 1TB / Ducky YoTS / ASUS ROG GLADIUS II / ASUS Essence STX / Audioengine HDP6, N22, S8 / AKG K712 PRO


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-28-2014, 01:47 AM   #89
zapionics<alt>
&lt;unknown level&gt;
 
zapionics<alt>'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: AUSTRALIA
Posts: 6,106
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by Sandog View Post
Yeah I can find the all my Steam game installations on the PC but Uplay is running things differently. The FarCry4 game launch icon on the desktop is a URL and I looked in all folders plus searched C:\ for farcry4.exe, no luck.

Games have minimum and also recommended hardware specs. Maybe a C2D does not meet the recommended list.
If you're using STEAM the game exe should be in the install/bin folder.
Dont bother about it, cos I believe it's probably hanging because of the C2D.
Very annoying coz I'm sure the rig could otherwise run it fine. It's run every other recent game.
Maybe this is my excuse to jump for an X99 and retire this old rig.
__________________
***
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Please note: any advertising within this post has been placed there by the site owner and NOT by me!
Why not avoid the ads by joining the 'Zone today? The site is mostly ad free for members!
***



"You Cannot Hide..."
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-28-2014, 09:10 AM   #90
fvbounty
Registered User
 
fvbounty's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Alameda Ca
Posts: 20,426
Re: Anyone doing FarCry 4 ???

Quote:
Originally Posted by zapionics<alt> View Post
Nope

I'm going to try an uninstall and re-install now.

[edit]
Hopeless. Would someone please do me a favour and post the version of your FarCry4.exe file. Mine shows 0.1.0.1 in the properties tab for the file.
I just got the 1.4 update the other day so did Jim...
__________________
Asus ROG RAMPAGE VI APEX, Intel I7 7820K Cooled by Noctua NH D15S, 32 Gigs Corsair Dominator Platinum CMD32GX4M4A2666C15, Asus GTX 980 TI Strix, Samsung 950 Pro 512 Gig NVMe SSD W10 PRO, Samsung 840 EVO 500 gig data, 1 TB WD Black data, Corsair 540 case with Corsair HXi750 PS, Dell UltraSharp U3415W 34" monitor, Ducky Shine 5 RGB Keyboard, Mionix Naos 7000 mouse, AudioEngine A5+ Speakers driven by Asus Xonar U7 MKII USB sound card, AKG 7XX Red Limited Edition Headphones ....and some other stuff!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Online)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community