ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-15-2003, 11:06 PM   #61
EJD3
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: NYC NY
Posts: 419
Well done, SupDawg!

e
(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 05-17-2003, 01:57 PM   #62
SpyderCat
Registered User
 
SpyderCat's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: The Netherlands
Posts: 208
As PCZ doesn't do it himself, I will do it for him:


Tooooooooooooooooooooooot !!!!

PCZ has earned 100.000 points for himself, and for the Team.

PCZ, have a beer, or two...
__________________
Quiet & cool Athlon 2400+/266FSB on A7V333 running @ 13*166

Last edited by SpyderCat; 05-17-2003 at 05:14 PM..
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-20-2003, 05:44 PM   #63
Camel_abx
Krusty
 
Camel_abx's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 1,729
toot toot!
Yellow, looks like I'm a 1000pts. a week'er now!
Just in time, Beggin for power was getting too close!
__________________
SinXP 2.4b@3.3 H2O Ehiem1250>Dtek ProCore>Maze4>Bayres>
Someday a real rain will come, and wash all the scum off the streets.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-20-2003, 05:49 PM   #64
Cobra_abx
Venomous Heathen
 
Cobra_abx's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virtual Combat Zone
Posts: 1,528
Wow, I just noticed Im over 4,000 points And I should have 3 more CPUs folding in the next couple of weeks
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-20-2003, 11:19 PM   #65
mrjackk
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 30
Please stop me before I knock Team-CUSL2 out of the top ten.
If I do I am sorry.

This folding stuff is fun. Between playing Yahoo Hearts and checking on the stats for ABX folding there is not much time for work.

Will try to add two more machines to our folding effort.


Fold on, Jack
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-23-2003, 09:43 PM   #66
Cobra_abx
Venomous Heathen
 
Cobra_abx's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Virtual Combat Zone
Posts: 1,528
Just made the top 50
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-25-2003, 01:45 AM   #67
mgc_01
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Coventry, UK
Posts: 59
Talking My stats went orange

This new GROMACS core really flies.

This is the first time ever that my stats have broken 2500pts for the week

Martyn.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-25-2003, 01:55 AM   #68
mrjackk
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 30
wtg Martyn,

Orange looks good. I will be watching for my name under the
Upcoming Conquests section.

Thanks for the overclockers site.


Later Jack
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-25-2003, 02:18 AM   #69
dinnadawg
nine fingered hobbit
 
dinnadawg's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Phila, PA
Posts: 974
tooooot ta ta ta tooot tooot tooooooooooooooooo!
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-30-2003, 11:55 PM   #70
softball_dude28
Registered User
 
softball_dude28's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Mississippi
Posts: 215
I'm usually not one to toot my horn because I'm not doing anything special... I just have access to more machines than a vast majority of people do. HOWEVER, I'm making an exception!!

5100 pts day, and 4th highest producer in the world right now!!

THATS TOO

SB28
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

--- Eastms.edu ---
softball_dude28 , Darth_Opus , Coolpup32 , Hippie
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 12:09 AM   #71
SupDawg
Registered User
 
SupDawg's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 7,090
Quote:
Originally posted by softball_dude28
I'm usually not one to toot my horn because I'm not doing anything special... I just have access to more machines than a vast majority of people do. HOWEVER, I'm making an exception!!

5100 pts day, and 4th highest producer in the world right now!!

THATS TOO

SB28
wow, looks like 25 p4 1.8 running Gromacs = about 2000 points per day.. Hmm. Maybe I can find 20 p4's at work? I may be able to get it to work behind our proxy and firewall.. I will know tommorow. Maybe I can add 20 p4s to the mix,,, Shhh.. its a secret..
__________________
The views expressed in this electronic dialogue are mine alone.
"
All physics are belong to me. " Kongo
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 05:52 AM   #72
hrpufnstuf
Folding Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: Cleveland
Posts: 141
Supster,

All my work machines are using a proxy box that I have setup that dials out to the net to send/receive wu's. Only way I could avoid my work firewall issues. I use WinProxy, only thing that was tricky for me was the proxy box I use needed two network cards, one for each segment of our network, in order to handle requests for each segment. WinProxy doesn't work well between segments. Easy to setup, if interested let me know.

HRPufnStuf
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 10:27 AM   #73
RotorHead
It's Hot! Damn HOT!
 
RotorHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: 32:15:56N, 110:54:12W
Posts: 227
Got to throw in a TOOT for the 10K mark....that took a while

Been down one box due to network problems at the wife's house in FL. but she is working it ....will see.


RH
__________________
Little black helicopters? If you only knew, HAHAHA!
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 10:45 AM   #74
SupDawg
Registered User
 
SupDawg's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 7,090
Quote:
Originally posted by hrpufnstuf
Supster,

All my work machines are using a proxy box that I have setup that dials out to the net to send/receive wu's. Only way I could avoid my work firewall issues. I use WinProxy, only thing that was tricky for me was the proxy box I use needed two network cards, one for each segment of our network, in order to handle requests for each segment. WinProxy doesn't work well between segments. Easy to setup, if interested let me know.

HRPufnStuf
Well it appears that it is working. It did not in the past, be we have a whole new set of network guys working here now. I have it set up as a service now on two ~2.0 gig and my p3 1133 mhz. I am not the admin, but the admin trusts me like one and regularly gives me admin access to the boxes to fix them. It will take me a while, but I should be able to at least set up 3 or 4 more 2.0 gig p4 running gromacs.. Should be enough for at least 600 ppd..
__________________
The views expressed in this electronic dialogue are mine alone.
"
All physics are belong to me. " Kongo
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 05-31-2003, 11:23 AM   #75
hrpufnstuf
Folding Addict
 
Join Date: Mar 2002
Location: Cleveland
Posts: 141
Nice Sup!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community