ABXZone Computer  Forums



 
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2004, 07:35 AM   #46
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
definitely update us. Cant wait to see what happens.
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 02-12-2004, 08:10 PM   #47
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
Using an epox 4pca3+.
Attached Images
File Type: jpg prescott2.jpg (144.1 KB, 234 views)
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  
Old 02-12-2004, 09:34 PM   #48
Mach_abx
Overclocker
 
Mach_abx's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA
Posts: 493
Update on my 3.2E.

Well she is being read as a 2.8E in bios 1014 and 1015. Don't know why, but I have read that some testers also had this problem. Due to that my multiplier is 14. Results so far I am @ 290FSB (never been that high on this board) STABLE. Specs in sig. Running 5:4 @ 4064mhz @ 1.45 Volts(set it there as a starting point) When I begin to find the limit I will be back in. She looks like a good one all (at least in minus C temps)
(Offline)  
Old 02-12-2004, 09:54 PM   #49
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
What cooling, are you using.
I will continue testing tomorrow.
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  
Old 02-12-2004, 09:57 PM   #50
Mach_abx
Overclocker
 
Mach_abx's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA
Posts: 493
Prommy for cooling. However, I ran prime and gamed on it @ 4064 then I got a random reboot just now. Not as stable as I thought I am going to have to test more. Less typing more testing for me.
(Offline)  
Old 02-12-2004, 09:58 PM   #51
BBThumper
Happy, Joyous and Free
 
BBThumper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Philly
Posts: 2,024
......nice work Mach .............
__________________
ASUS M3A32-MVP Deluxe
AMD Phenom 9600
XP-90c w/ a T.T. 92mm fan
2 x 2gig pc26400
Nvidia 8400
2 x Raptors in Raid 0

......My City's moto: Welcome to Philly, now get the heck out!!!!!!!
(Offline)  
Old 02-12-2004, 09:59 PM   #52
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
Now running mine at 250 on air. Testing it now.
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  
Old 02-13-2004, 05:43 PM   #53
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
SO good so far.
Attached Images
File Type: jpg prescott5.jpg (147.8 KB, 316 views)
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  
Old 02-13-2004, 05:45 PM   #54
gaddster
Having fun...
 
gaddster's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Bad Barnet
Posts: 586
can that voltage be correct ?It must be a misread

edit..it's reading the vagp ! lol...

Scores look kind of low for 3.5ghz & a 9800 pro ?


I was getting about 21k with a 2.8NW @ 3.5 and 9800pro..
__________________
Asus P4C800E | 730 Dothan | 6800GT | GSkill LA | OCZ 520w

Last edited by gaddster; 02-13-2004 at 05:52 PM..
(Offline)  
Old 02-13-2004, 05:50 PM   #55
pointreyes
The race for quality has no finish line- so technically, it's more like a death march.
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 18,159
vcore is definitely incorrect on the 1.21 CPU-Z compared to the Epox monitor. Temps seem way to high and the 3DMark score decreased from the previous oc he had. At 3.5Ghz expect around 1.5vcore. The vcore range is something else with the 2.8e. Max vcore before you have to bother with increasing it manually is 1.525.

The 9800 Pro scores match mine with my 2.8e oc'ed to 3.0. I'm not oc'ing the video card.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by pointreyes; 02-13-2004 at 06:00 PM..
(Offline)  
Old 02-13-2004, 05:53 PM   #56
FearFactory
The FC.Porto dragon!
 
FearFactory's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Portugal
Posts: 3,981
Quote:
Originally posted by althes
SO good so far.
You Epox 4PCA3+ is the V2.0?
(Offline)  
Old 02-13-2004, 07:30 PM   #57
Smooth Criminal
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: SD
Posts: 102
.

This is what im currently @
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (102.0 KB, 233 views)
(Offline)  
Old 02-13-2004, 11:53 PM   #58
Smooth Criminal
Registered User
 
Join Date: Jun 2002
Location: SD
Posts: 102
.

Used clockgen to take her up a bit. So far all is stable. Im going to up a little at a time and stress test every 5 or so MHZ. Any tips I can get as this is my first time using clockgen. Should I raise the vcore in my bios cause I will be raising the fsb?
Attached Images
File Type: jpg 3.7.jpg (128.8 KB, 107 views)
(Offline)  
Old 02-13-2004, 11:57 PM   #59
BBThumper
Happy, Joyous and Free
 
BBThumper's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Philly
Posts: 2,024
.......yes, Clockgen will raise the fsb but if vcore is too low you will have to raise it manually........
__________________
ASUS M3A32-MVP Deluxe
AMD Phenom 9600
XP-90c w/ a T.T. 92mm fan
2 x 2gig pc26400
Nvidia 8400
2 x Raptors in Raid 0

......My City's moto: Welcome to Philly, now get the heck out!!!!!!!
(Offline)  
Old 02-14-2004, 12:00 AM   #60
althes
I am at work.
 
Join Date: Jan 2002
Location: Massachusetts
Posts: 464
Quote:
Originally posted by FearFactory
You Epox 4PCA3+ is the V2.0?
No v1.2
__________________
Althes
ebay:althes
heatware:althes
(Offline)  
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community