ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2004, 02:01 AM   #46
c_white_wolf
What's an eXpert?
 
c_white_wolf's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,265
The user.js, userChrome.css and userContent.css are all manually edited. There is an extension called ChromEdit which is usefull for editing these files while you are in Firefox. You have the option of having it open in a seperate window or opening in a new tab.
__________________
Link to my pictures:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Updated: 2006-04-10
(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 11-11-2004, 02:34 AM   #47
SupDawg
Registered User
 
SupDawg's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 7,090
Hm.. when I am using the WIG editor, the copy works fine, but when I try to paste, it does not show up in the right click menu.

But it works when I use ctrl v method..
__________________
The views expressed in this electronic dialogue are mine alone.
"
All physics are belong to me. " Kongo
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by SupDawg; 12-23-2005 at 06:00 AM..
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 02:53 AM   #48
switch_abx
Registered User
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 2,741
Understand. I already installed ChromEdit. Question: your userChrome.css is a pretty neat collection and very nicely edited. I just copied it and pasted it into mine. I assume you did a thorough review of which rules are useful and which are not? This saves me quite some time going through that process myself.

Quote:
Originally Posted by c_white_wolf
The user.js, userChrome.css and userContent.css are all manually edited. There is an extension called ChromEdit which is usefull for editing these files while you are in Firefox. You have the option of having it open in a seperate window or opening in a new tab.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 07:11 AM   #49
flex22
Registered User
 
flex22's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ohio
Posts: 1,183
Quote:
Originally Posted by SupDawg
Hm.. when I am using the WIG editor, the copy works fine, but when I try to paste, it does not show up in the right click menu.

But it works when I use ctrl v method..
right click on your toolbar and drag the paste icon to your tool bar
Attached Images
File Type: jpg MyScreenHunter.jpg (54.9 KB, 23 views)
__________________
Motherboard
ASUS P4P800 Deluxe 1016 Bios
Processor
2.8 E Prescott
Memory
2x512 xms corsair PC3200
samsung 80GB wd120JB l o/s XP PRO l X-Dreamer-case
PC2 P4 1.8 o/s Win2K l 2x512 PC2700 l
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 02:00 PM   #50
Qba73
Bench This
 
Qba73's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Land of the lost Towers, NY
Posts: 1,667
dont know if this was posted but here is the text to increase the google searchbox

edit userchrome.css

/* Make the Search box flex wider */
#search-container {
-moz-box-flex: 800 !important;
}
#searchbar {
-moz-box-flex: 800 !important; }

the 800 can be tweaked to your liking



now if i could just fix the damn jittry scrolling in pages i would dump IE, IE scrolls so much smoother.
__________________
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti SC@1230/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 03:17 PM   #51
SupDawg
Registered User
 
SupDawg's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 7,090
Quote:
Originally Posted by switch
Understand. I already installed ChromEdit. Question: your userChrome.css is a pretty neat collection and very nicely edited. I just copied it and pasted it into mine. I assume you did a thorough review of which rules are useful and which are not? This saves me quite some time going through that process myself.
I can't drag the paste onto the right click menu? AM i missing something here?

I can get it on the menu bar, but when I right click and try to drag, the right click menu dissapears.
__________________
The views expressed in this electronic dialogue are mine alone.
"
All physics are belong to me. " Kongo
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 03:53 PM   #52
c_white_wolf
What's an eXpert?
 
c_white_wolf's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,265
Quote:
Originally Posted by switch
Understand. I already installed ChromEdit. Question: your userChrome.css is a pretty neat collection and very nicely edited. I just copied it and pasted it into mine. I assume you did a thorough review of which rules are useful and which are not? This saves me quite some time going through that process myself.
I found most of the rules at the Mozilla site in the tips&tricks section.
I believe it was PCBruiser who originally posted the four lines for use with the WYSIWIG menu here at ABXZone.

(My apologize to the member who did post those rules if I am wrong.)
__________________
Link to my pictures:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Updated: 2006-04-10
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 04:02 PM   #53
c_white_wolf
What's an eXpert?
 
c_white_wolf's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,265
Quote:
Originally Posted by SupDawg
Hm.. when I am using the WIG editor, the copy works fine, but when I try to paste, it does not show up in the right click menu.

But it works when I use ctrl v method..
Okay, now I understand what you are talking about and I am having the same problem. The paste option is not appearing in the right click menu. The 4 rules I mention earlier will allow you to use the cut/copy/paste icons in this ABXZone menu. I was just over at HDXZone when I discovered exactly what you have been talking about. I am going to check the Mozilla board to see if someone there has found a better solution.
__________________
Link to my pictures:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Updated: 2006-04-10
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 08:29 PM   #54
fischyfinger
Spoooooooooon!
 
fischyfinger's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Long Island
Posts: 1,326
Quote:
Originally Posted by Qba73
dont know if this was posted but here is the text to increase the google searchbox

edit userchrome.css

/* Make the Search box flex wider */
#search-container {
-moz-box-flex: 800 !important;
}
#searchbar {
-moz-box-flex: 800 !important; }

the 800 can be tweaked to your liking



now if i could just fix the damn jittry scrolling in pages i would dump IE, IE scrolls so much smoother.
I like that, very nice. I never liked the search box so small and off in the corner like that. I like mine set at 500, I moved it over too

I also read somewhere that certain themes might be causing that jumping, are you using any themes?
Attached Images
File Type: jpg searchbar.jpg (197.3 KB, 19 views)
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:24 PM   #55
Qba73
Bench This
 
Qba73's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Land of the lost Towers, NY
Posts: 1,667
Quote:
Originally Posted by fischyfinger
I like that, very nice. I never liked the search box so small and off in the corner like that. I like mine set at 500, I moved it over too

I also read somewhere that certain themes might be causing that jumping, are you using any themes?
FF, i just found this also, makes resizing a bit easier, although you would have to delete the text i posted in order for it to stick

http://dragtotab.mozdev.org/resizesearchbox/

also i just installed the weatherfox, now thats handy, no bloat like weatherbug

no am using the theme that firefox came with. do you mean windows themes?
__________________
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti SC@1230/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:30 PM   #56
fischyfinger
Spoooooooooon!
 
fischyfinger's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Long Island
Posts: 1,326
Quote:
Originally Posted by Qba73
no am using the theme that firefox came with. do you mean windows themes?
Either/or. Here, I found the link:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=113117
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:36 PM   #57
Qba73
Bench This
 
Qba73's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Land of the lost Towers, NY
Posts: 1,667
Quote:
Originally Posted by fischyfinger
Either/or. Here, I found the link:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=113117

ahh i am using the slate theme from 4074 using stylexp, here a screenie

__________________
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti SC@1230/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:48 PM   #58
fischyfinger
Spoooooooooon!
 
fischyfinger's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Long Island
Posts: 1,326
Did you try to disable the theme and see if that works?

[EDIT] Here is a post from that thread:

Quote:
Another thing I've found is that if you are using ThemeXP and have a particular theme set, it will cause this too. If you have StyleXP, set it back to XP default, then you should be fine. If you want to go back to your previous theme or another, you can do so as well.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:52 PM   #59
fischyfinger
Spoooooooooon!
 
fischyfinger's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Long Island
Posts: 1,326
There is a thread over at the MozillaZine forums that is listing the extensions that don't work with Firefox 1.0 and possible fixes:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=158295

So if some of your extensions still don't work you can head over there and see if there is a fix.

(Also added to the OP)
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:54 PM   #60
Qba73
Bench This
 
Qba73's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Land of the lost Towers, NY
Posts: 1,667
Quote:
Originally Posted by fischyfinger
Did you try to disable the theme and see if that works?

still jittery even with the default winxp theme oh well...its gets a bit annoying but im getting used to it.
__________________
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti SC@1230/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community