ABXZone Computer  Forums



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2005, 09:26 PM   #46
kswiss
the moon
 
kswiss's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Charlotte, NC
Posts: 885
I have a quick question regarding TB:

When I reply to an email it quotes the text of the original email then sets the focus of the cursor below the quoted text. I would like the focus to start above the quoted text instead. Is this possible to change? I cannot find the option to adjust this anywhere. Any help would be great.

Thanks!
__________________

DFI nF4 SLI-D, 3500+ Winchester, OCZ Plat. 2GB (2 x 1GB) PC3200, eVGA 7800GT,
2 x WD 36GB Raptor Raid0, Hitachi 80GB SATAII, Audigy 2, Zalman 7700-CU, OCZ Modstream 520W


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote

Advertisement [Remove Advertisement]
Old 03-22-2005, 08:51 AM   #47
kswiss
the moon
 
kswiss's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Charlotte, NC
Posts: 885
I guess this is not possible?
__________________

DFI nF4 SLI-D, 3500+ Winchester, OCZ Plat. 2GB (2 x 1GB) PC3200, eVGA 7800GT,
2 x WD 36GB Raptor Raid0, Hitachi 80GB SATAII, Audigy 2, Zalman 7700-CU, OCZ Modstream 520W


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-22-2005, 08:56 AM   #48
PCBruiser
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13,497
Yep, you can do this. Right click on one of your email accounts (the top line for the name of the account, the one in bold - Folders on the left), then Properties. That opens a window called Account Settings. Under Composition, you will find an option to do this. You will need to set this individually for each email account.

Last edited by PCBruiser; 03-22-2005 at 09:01 AM..
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-22-2005, 09:28 AM   #49
kswiss
the moon
 
kswiss's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Charlotte, NC
Posts: 885
Great! I knew there had to be a way, just could not find it. Thanks!
__________________

DFI nF4 SLI-D, 3500+ Winchester, OCZ Plat. 2GB (2 x 1GB) PC3200, eVGA 7800GT,
2 x WD 36GB Raptor Raid0, Hitachi 80GB SATAII, Audigy 2, Zalman 7700-CU, OCZ Modstream 520W


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-28-2005, 09:10 PM   #50
Quarkmachine
Registered User
 
Quarkmachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Derby, Ks
Posts: 376
When printing an e-mail in TB, it always prints the message header as well. As you can imagine this wastes alot of paper and is totally unnecessary. Anybody know how to make it print the message only?

Thanks
__________________
Frank

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Hard work often pays off after time, but laziness always pays off now."
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-28-2005, 10:32 PM   #51
Fraoch
Resident ABX Wizard
 
Fraoch's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London, Ontario
Posts: 8,814
Quote:
Originally Posted by Quarkmachine
When printing an e-mail in TB, it always prints the message header as well. As you can imagine this wastes alot of paper and is totally unnecessary. Anybody know how to make it print the message only?

Thanks
What, the complete header? Mine just gives 3 lines: subject, from and to. There must be a way to change it.

Do you have TB set to show you "All" headers in View - Headers - All? Try View - Headers - Normal.
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 09:42 AM   #52
Quarkmachine
Registered User
 
Quarkmachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Derby, Ks
Posts: 376
Thanks Froach, I will give that a try today!
__________________
Frank

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Hard work often pays off after time, but laziness always pays off now."
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-29-2005, 11:21 PM   #53
Fraoch
Resident ABX Wizard
 
Fraoch's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London, Ontario
Posts: 8,814
Quote:
Originally Posted by Quarkmachine
Thanks Froach, I will give that a try today!
...and? There are only 40 minutes left in the day!
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 09:31 AM   #54
Quarkmachine
Registered User
 
Quarkmachine's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Derby, Ks
Posts: 376
Quote:
Originally Posted by Fraoch
...and? There are only 40 minutes left in the day!
Sorry it took me so long to fill you in!! Yes, that did fix it! I can't believe that I missed that, I looked so hard for any settings relating to headers lol. Thanks again for the help!
__________________
Frank

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


"Hard work often pays off after time, but laziness always pays off now."
(Offline)   Reply With Quote
Old 03-31-2005, 03:56 PM   #55
Fraoch
Resident ABX Wizard
 
Fraoch's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London, Ontario
Posts: 8,814
Quote:
Originally Posted by Quarkmachine
Sorry it took me so long to fill you in!! Yes, that did fix it! I can't believe that I missed that, I looked so hard for any settings relating to headers lol. Thanks again for the help!
No problem, glad it worked.
(Offline)   Reply With Quote
Old 04-04-2005, 10:27 PM   #56
Nightwing
Humble Servant
 
Nightwing's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ft. Worth, Texas
Posts: 50
Anyone have a free alternative to Hotmail Popper? I have been searching all over and have not had any luck. I have used Thunderbird in the past but was always disappointed that Hotmail was not accessible ( or free for that matter ). Which is why I have been still using Outlook Express because I have two Hotmail accounts in addition to others I use for private email. I find it very convenient to have ALL of my email accounts in one location to read my email. I noticed in an earlier post in this thread that someone was using Hotmail Popper but an earlier version? Is that one free? If so can you provide a link to that? Thanks in advance.
(Offline)   Reply With Quote
Old 04-04-2005, 11:07 PM   #57
Moop
Registered User
 
Moop's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Arizona
Posts: 660
I don't know if this works but it sounds like what you were looking for.
Mapinotify
__________________
A8N32-SLI Deluxe - Opteron 170 - G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ - Leadtek 7950gx2 - Zalman CNPS7000A-ALCU -
OCZ GameXStream 600w - Antec P180b - Ubuntu 7.1
(Offline)   Reply With Quote
Old 04-05-2005, 08:59 AM   #58
Fraoch
Resident ABX Wizard
 
Fraoch's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London, Ontario
Posts: 8,814
Quote:
Originally Posted by Nightwing
Anyone have a free alternative to Hotmail Popper? I have been searching all over and have not had any luck. I have used Thunderbird in the past but was always disappointed that Hotmail was not accessible ( or free for that matter ). Which is why I have been still using Outlook Express because I have two Hotmail accounts in addition to others I use for private email. I find it very convenient to have ALL of my email accounts in one location to read my email. I noticed in an earlier post in this thread that someone was using Hotmail Popper but an earlier version? Is that one free? If so can you provide a link to that? Thanks in advance.
I thought there was a "universal" POP server that had settings for both Gmail and Hotmail.

I googled it but couldn't find anything.
(Offline)   Reply With Quote
Old 04-05-2005, 09:04 AM   #59
PCBruiser
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 13,497
Quote:
Originally Posted by Fraoch
I thought there was a "universal" POP server that had settings for both Gmail and Hotmail.

I googled it but couldn't find anything.
I think youare right Fraoch. I remember seeing something about that as well. But where? There may have been a link posted here somewhere as well.
(Offline)   Reply With Quote
Old 04-05-2005, 09:10 AM   #60
Fraoch
Resident ABX Wizard
 
Fraoch's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London, Ontario
Posts: 8,814
Quote:
Originally Posted by PCBruiser
I think youare right Fraoch. I remember seeing something about that as well. But where? There may have been a link posted here somewhere as well.
I thought it was at Majorgeeks.com but I looked there and I couldn't find anything.

Googled "universal popper" but only found info about Karl Popper. Computers are so danged literal.
(Offline)   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com

© 2006 - 2016 ABXZone Forums | About ABX Zone Forums | Advertisers | Investors | Legal | A member of the Crowdgather Forum Community