Joined: 1:45 AM - Jun 08, 2002

8:17 PM - Nov 11, 2004 #51

switch wrote:Understand. I already installed ChromEdit. Question: your userChrome.css is a pretty neat collection and very nicely edited. I just copied it and pasted it into mine. I assume you did a thorough review of which rules are useful and which are not? This saves me quite some time going through that process myself.
I can't drag the paste onto the right click menu? AM i missing something here?

I can get it on the menu bar, but when I right click and try to drag, the right click menu dissapears.
The views expressed in this electronic dialogue are mine alone.
"
All physics are belong to me. " Kongo :snoopy:
Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 6:11 PM - Oct 06, 2002

8:53 PM - Nov 11, 2004 #52

switch wrote:Understand. I already installed ChromEdit. Question: your userChrome.css is a pretty neat collection and very nicely edited. I just copied it and pasted it into mine. I assume you did a thorough review of which rules are useful and which are not? This saves me quite some time going through that process myself.
I found most of the rules at the Mozilla site in the tips&tricks section.
I believe it was PCBruiser who originally posted the four lines for use with the WYSIWIG menu here at ABXZone.

(My apologize to the member who did post those rules if I am wrong.)
Link to my pictures:

Updated: 2006-04-10
Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 6:11 PM - Oct 06, 2002

9:02 PM - Nov 11, 2004 #53

SupDawg wrote:Hm.. when I am using the WIG editor, the copy works fine, but when I try to paste, it does not show up in the right click menu.

But it works when I use ctrl v method..
Okay, now I understand what you are talking about and I am having the same problem. The paste option is not appearing in the right click menu. The 4 rules I mention earlier will allow you to use the cut/copy/paste icons in this ABXZone menu. I was just over at HDXZone when I discovered exactly what you have been talking about. I am going to check the Mozilla board to see if someone there has found a better solution.
Link to my pictures:

Updated: 2006-04-10
Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 2:39 AM - Sep 09, 2002

1:29 AM - Nov 12, 2004 #54

Qba73 wrote:dont know if this was posted but here is the text to increase the google searchbox

edit userchrome.css

/* Make the Search box flex wider */
#search-container {
-moz-box-flex: 800 !important;
}
#searchbar {
-moz-box-flex: 800 !important; }

the 800 can be tweaked to your liking

:beer:

now if i could just fix the damn jittry scrolling in pages i would dump IE, IE scrolls so much smoother.
I like that, very nice. I never liked the search box so small and off in the corner like that. I like mine set at 500, I moved it over too :)

I also read somewhere that certain themes might be causing that jumping, are you using any themes?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 3:06 PM - Feb 09, 2001

3:24 AM - Nov 12, 2004 #55

fischyfinger wrote:I like that, very nice. I never liked the search box so small and off in the corner like that. I like mine set at 500, I moved it over too :)

I also read somewhere that certain themes might be causing that jumping, are you using any themes?
FF, i just found this also, makes resizing a bit easier, although you would have to delete the text i posted in order for it to stick

http://dragtotab.mozdev.org/resizesearchbox/

also i just installed the weatherfox, now thats handy, no bloat like weatherbug

no am using the theme that firefox came with. do you mean windows themes?
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti [email protected]/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 2:39 AM - Sep 09, 2002

3:30 AM - Nov 12, 2004 #56

Qba73 wrote: no am using the theme that firefox came with. do you mean windows themes?
Either/or. Here, I found the link:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=113117


Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 3:06 PM - Feb 09, 2001

3:36 AM - Nov 12, 2004 #57

fischyfinger wrote:Either/or. Here, I found the link:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=113117

ahh i am using the slate theme from 4074 using stylexp, here a screenie

I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti [email protected]/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 2:39 AM - Sep 09, 2002

3:48 AM - Nov 12, 2004 #58

Did you try to disable the theme and see if that works?

[EDIT] Here is a post from that thread:
Another thing I've found is that if you are using ThemeXP and have a particular theme set, it will cause this too. If you have StyleXP, set it back to XP default, then you should be fine. If you want to go back to your previous theme or another, you can do so as well.


Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 2:39 AM - Sep 09, 2002

3:52 AM - Nov 12, 2004 #59

There is a thread over at the MozillaZine forums that is listing the extensions that don't work with Firefox 1.0 and possible fixes:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=158295

So if some of your extensions still don't work you can head over there and see if there is a fix. :)

(Also added to the OP)


Quote
Like
Dislike
Share

Joined: 3:06 PM - Feb 09, 2001

3:54 AM - Nov 12, 2004 #60

fischyfinger wrote:Did you try to disable the theme and see if that works?

still jittery even with the default winxp theme :( oh well...its gets a bit annoying but im getting used to it.
I7 6700K @ 4.7 Ghz
Corsair H100i GTX
16gb GSkill Ripjaw V 3000
Asus Z170 Deluxe
EVGA 980 Ti [email protected]/7500
Corsair AX860i
Acer XB271HU
Quote
Like
Dislike
Share